MARȘUL FACTORILOR POȘTALI, O ACȚIUNE RELUATĂ LA GIURGIU DUPĂ TREI ANI

MARȘUL FACTORILOR POȘTALI, O ACȚIUNE RELUATĂ LA GIURGIU DUPĂ TREI ANI

A XXXVI-a ediție a Marșului Factorilor Poștali organizat de Poșta Română a avut loc astăzi, la Giurgiu, după trei ani de pauză, acțiunea desfășurându-se pe strada Mircea cel Bătrân, în prezența oficialităților, a primarului Nicolae Barbu, a prefectului Nina Carmen Crișu, a parlamentarilor Niculae Bădălău și Florian Nicolae și a angajaților oficiilor poștale giurgiuvene.
Iată că după trei ani de pauză, cu sprijinul financiar și logistic al autorităților și al sponsorilor, activitatea a fost reluată, reunind la start 17 femei şi 18 bărbaţi, care au avut de parcurs distanțe diferite în cadrul marșului. Deschiderea evenimentului a apartinut directorului Florin Rădoi, cel care a mulțumit participanților și tuturor celor care au contribuit la reluarea tradiției și care a amintit despre originile acestei meserii.
Prezent la acțiune, primarul municipiului Nicolae Barbu le-a mulțumit poștașilor pentru modul exemplar în care își desfășoară activitatea și pentru profesionalismul de care dau dovadă, indiferent de condițiile de muncă și de starea vremii. Edilul șef a primit din partea organizatorilor diploma și medalia „Pentru cel mai bun prieten al poştaşilor”, la fel ca și ceilalți invitați.
Poștașii câştigători au primit bani, 500 de lei – locul I, 400 lei – locul II şi 300 de lei, locul III, fiind premiați cu câte 150 de lei şi cel mai tânăr, cel mai bătrân și cel mai tehnic poștaș.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Pelerinaj, aniversare colegi si sedinta ordinara, organizate de Consiliul Local al Seniorilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.